Ancon POS

Om Ancon POS

Ancon POS är en idealisk lösning för svenska restauranger som behöver ett enkelt men samtidigt oerhört effektivt POS-system. Ancon har utvecklat och levererat olika kassasystem till flera ledande barer och restauranger i Sverige sedan år 1998, och den molnbaserade appen som detta POS-system bygger på är idag inne på generation tre.

Varför du Bör Överväga Ancon POS

1

Smidiga beställningar

När du använder detta POS-system erbjuder du även dina kunder möjligheten att beställa online från sina mobiltelefoner och/eller datorer via app respektive webbläsare. Dessa funktioner är sömlöst integrerade till Ancon POS, och systemet låter dig även erbjuda QR-order och take away.

2

Allt-i-ett-lösning

Ancon POS erbjuder dig allt en restaurang behöver i ett kassasystem. Du som behöver fysiska kassasystem och terminaler kan förvänta dig en enkel installationsprocess och deras användning är oerhört intuitivt. Men även du som exempelvis äger en foodtruck, och/eller säljer mat som del av olika typer av evenemang, bör överväga detta system. Allt du egentligen behöver för att ta betalt är en surfplatta och/eller mobiltelefon.

3

Analysverktyg

Som Ancon-användare får du även tillgång till ett avancerat analysverktyg som låter dig kontrollera försäljningsstatistik, lagerstatus, statistik om kunder, betalningsuppgifter, m.m. Du kommer med andra ord att ha lättare att fatta viktiga administrativa beslut när du använder Ancon POS.

4

Tillägg

Att ha ett bra POS-system är viktigt, men att ha ett bra POS-system som även erbjuder flera olika typer av tillägg är ännu bättre. Du som vill kan bl.a. erbjuda dina kunder presentkort, och du kan även ta emot beställningar från Foodora, Uber Eats, och Wolt rakt in i Ancon POS.

5

Anpassningsbar

Ancon fungerar lika bra oavsett om du äger en pizzeria, bar, lyxrestaurang, franchiserestaurang, eller foodtruck, och är även en alldeles utmärkt POS-lösning för dig som har ett hotell, ett café, eller t.o.m. ett nöjespark. Detta beror delvis på att Ancon POS alltid sätter kunden i fokus.

Ancon POS Funktioner

En stor fördel med Ancon POS är det faktum att systemet har utvecklats just för svenska restauranger och restaurangkedjor. Met exakt, svenska restauranger och restaurangkedjor som vill erbjuda sina kunder smidiga samt praktiska beställnings- och betalningsalternativ.

Bland Ancons kunder hittar man bl.a. Solvalla, Boulebar, och restaurangkedjan, Texas Long Horn, och detta POS-system är ett bra alternativ även för dig som har ett helt nytt företag. Systemet är väldigt lätt att förstå och använda, oavsett om man är kund eller företagare. Dina kunder kommer uppskatta det intuitiva design som Ancon POS erbjuder, och inte minst möjligheten att betala på flera olika sätt.

Prissättning

Ancon POS erbjuder flera olika typer av lösningar för flera olika typer av utmaningar, och det slutgiltiga priset kommer att avgöras av de lösningar som fungerar bäst för just dig och ditt företag. Lösningar utan fysiska terminaler m.m. är billigare än lösningar som exempelvis bygger på mer traditionella kassasystem, men oavsett vad du väljer för lösningar är Ancon betydligt billigare än många andra POS-system på den svenska marknaden.

Vår Slutsats

Ancon POS är ett bra alternativ för dig som säljer matprodukter och vill erbjuda dina kunder en snabb, stressfri, och enkel kundupplevelse. Ancon har ett bra rykte, och kunderna blir fler och fler hela tiden. Därför bör du, som söker efter en bra POS-lösning som kommer att hjälpa dig att växa ditt företag och skapa nöjda kunder, överväga Ancon POS.

Ancon POS fungerar mindre bra för företag som säljer olika typer av produkter som del av en restaurangverksamhet. Exempelvis produkter som vanligtvis bara finns inom detaljhandeln. Lösningen rekommenderas dock för dig som har en helt vanlig restaurang, ett hotell, m.m., och behöver ersätta och/eller komplettera redan befintliga kassasystem som enbart tar emot kort- respektive kontantbetalningar.

 

 

Plaats een review

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ditt betyg:

Pris:

Tjänst:

Kvalitet:

Användarvänlighet:

Rating

8 Utmärkt

Specifikationer

  • Mobilbetalningar
  • Presentkort
  • Lagerhantering
  • Administration
  • Analysverktyg

Fördelar

  • Mångsidig
  • Bra rykte
  • Totallösning
  • Lätt att använda

Nackdelar

  • Ej bra för detaljhandeln

Bästa Kassasystemen