Caspeco POS

Om Caspeco POS

Caspeco POS har designats för en mängd olika typer av industrier. Inklusive restaurang-, hotell-, och upplevelseindustrin. Systemet fungerar lika bra oavsett om du äger en nattklubb med tusentals besökare varje vecka eller ett mindre café som bara har öppet periodvis. Inte minst då systemets huvudsakliga fokus är att göra ditt jobb som företagare så lätt som möjligt genom att erbjuda dina kunder en positiv och praktisk kundupplevelse.

Varför du Bör Överväga Caspeco POS

1

Ett modernt kassasystem

När du använder dig av Caspeco som kassasystem får du tillgång till bl.a. mobile order och expresskassa integrerat med deliverytjänster som Foodora, Wolt, och Uber Eats. Lösningen är molnbaserat och driftsäker, och du kan alltid lägga till fler kassapunkter eller terminaler efter behov.

2

Unik applikation

Caspeco erbjuder sina kunder en app som finns tillgänglig via App Store och Google play. Med denna app får du exempelvis tillgång till funktioner som schema, tidrapportering, lönehantering, passbyten, frånvaro, och mer. Appen är även väldigt lätt att använda.

3

Bokningssystem

Oavsett om du har en restaurang, hotell, m.m., behöver du kunna erbjuda dina kunder möjligheten att göra bokningar online. Men Caspeco POS kan dina kunder enkelt göra menyval, genomföra betalningar i förskott med kort och/eller Swish, och vid behov kan din personal även enkelt flytta bokningsinformation direkt till kassan.

4

Analysverktyg

Att ha bra koll på varje del av din verksamhet är livsviktigt, och även här hittar vi en bra anledning att överväga Caspeco POS. Med Caspecos analysverktyg kan du enkelt jämföra och analysera statistik per dag, enhet, och/eller anställd. Du kan även ta fram statistik som gör särskild skillnad för dig och din verksamhet, generera topplistor på vad ditt företag säljer mest av, och jämföra dina egna siffror med andra verksamheter i ditt område.

Caspeco POS Funktioner

Bland Caspecos kunder hittar man idag bl.a. Moderna Museet, Tugg Burgers, The Bishops Arms, Ellery, och Farang. Av vilka samtliga berättar att POS-systemet har påtagligt resulterat i bl.a. minskad administration, snabbare onboarding, samt även försäljningsökning och snabbare daglig uppföljning. Vilket är att säga, Caspeco POS hjälper dig att ta ditt företag till nästa nivå, och är därför något att överväga.

Som totallösning består Caspeco av fyra individuella system. Närmare bestämt, ett kassasystem, ett personalsystem, ett bokningssystem, och ett analyssystem. Som tillsammans ger dig bästa möjliga förutsättningar för att bedriva en framgångsrik verksamhet, men som även har mycket att erbjuda som individuella funktioner. Caspeco POS är även lätt att integrera med redan befintliga kassasystem och/eller vanliga tredjepartstjänster.

Bland de tjänster som Caspeco POS kan enkelt integreras med finns exempelvis Wolt, Uber Eats, och Foodora. När du använder dig av Caspeco syns alla dina order direkt i kassan, och även de menyer som finns online kan enkelt ändras i kassan. Du slipper helt att manuellt slå in order och/eller hantera skrivare respektive surfplattor.

Prissättning 

Priset för Caspeco POS är beroende på de lösningar och tjänster som behöver för att kunna effektivt bedriva din verksamhet. Du som dock väljer Caspeco POS som totallösning kan förvänta dig ett lägre pris per tjänst än någon som bara vill ta del av exempelvis analysverktyget och bokningssystemet.

Vår Slutsats

Caspeco POS är ett lättförståeligt och molnbaserat kassasystem som enkelt låter dig hantera din verksamhet och samtidigt göra den mer lönsam. Systemet erbjuder många användbara funktioner som schemaläggning, tidrapportering, lönehantering, betalning via Swish, och mycket mer.

Det är svårt att avgöra hur mycket Caspeco POS kommer att kosta en vanlig svensk företagare, men det som kan avgöras är att systemet redan har väldigt många användare på den svenska marknaden. Något som inte hade varit fallet om Caspeco POS inte var en effektiv lösning.

Caspeco är särskilt bra för dig som äger en restaurang och vill se till att höja dina vinstmarginaler samtidigt som du minskar på den administrativa bördan.

Plaats een review

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ditt betyg:

Pris:

Tjänst:

Kvalitet:

Användarvänlighet:

Rating

8 Utmärkt

Specifikationer

  • Mobilapplikation
  • Lätt att integrera
  • Bokningssystem
  • Analysverktyg
  • Molnbaserat

Fördelar

  • Beprövad lösning
  • Lätt att använda
  • Onlinebeställningar

Nackdelar

  • Svårt att avgöra totalpriset

Bästa Kassasystemen