ExtendaGO POS recension

extendago im

Om ExtendaGO POS

extendago logo

Du som läser denna recension är kanske redan bekant med Extenda Retail POS, som erbjuder en väldigt effektiv lösning för detaljhandeln. ExtendaGO POS har utvecklats av samma företag, och är ett oerhört kostnadseffektivt alternativ för dig som behöver ett kassasystem som inte kräver en betydande kapitalinvestering.

POS-system har varit populära i detaljhandeln lika länge som de har funnits på den svenska marknaden, och företag som vill konkurrera effektivt bör överväga ExtendaGO POS. Vilket är att säga, det fungerar fortfarande att ta betalt för produkter via exklusivt traditionella sätt, men då mer och mer kunder väljer att genomföra köp och betala för varor med exempelvis smartphones kan ett modernt POS-system göra en stor skillnad för dina intäktsmarginaler.

ExtendaGO POS bygger på den senaste tekniken och erbjuder oerhört många funktioner som ökar produktiviteten i ditt företag samtidigt som systemet hjälper dig att enkelt uppnå kundnöjdhet. Extenda grundades år 1982, och har erbjudit lösningar till oerhört många framgångsrika svenska företagare sedan dess.

ExtendaGO POS är ett särskilt bra alternativ för dig som har ett mindre företag och har insett att begränsade betalningsmöjligheter direkt påverkar dina intäkter. Systemet är designad med just kundupplevelsen i åtanke, men ger dig även direkt kontroll över hur du vill att din verksamhet ska utvecklas.

Varför du Bör Överväga ExtendaGO POS

1 Snabbt att komma igång – ExtendaGOs enklaste lösning bygger på en imponerande app som kan installeras på de flesta vanliga iOS-enheter, och som har designats för att vara inte bara effektiv, utan även lätt att använda oavsett om du är butiksägare eller kund.

2 iPad-kassa – Som företagare behöver man ibland tillgång till en portabel kassa, och ExtendaGO gör detta möjligt. Med sin iPad-kassa-lösning erbjuder ExtendaGO företagare möjligheten att ta emot beställningar respektive erbjuda kunder möjligheten att genomföra betalningar var som helst.

3 Silent Touch kassasystem – ExtendaGO erbjuder även ett silent touch kassasystem som bygger på marknadsledande teknik som idag används i flera länder och därför uppfyller regelverken för kassaregister i bl.a. UK, Skandinavien, och Polen.

 

4 SmartStore – Genom ExtendaGO får du även direkt tillgång till SmartStore-funktionen: En molnbaserad backoffice-lösning för butiker och/eller butikskedjor. All data lagras i molnen, och ger dig och dina kollegor en god översikt som täcker in alla arbetsprocesser.

5 ExtendaGO Retail Cloud – Med denna lösning har du möjlighet att erbjuda en sömlös shoppingupplevelse genom en molnbaserad plattform som automatiskt analyserar flera olika typer av information. Exempelvis kundorder, transaktioner, priser, inventering, mm.

Prissättning och Vår Slutsats

Prissättning

Det slutgiltiga priset för ett ExtendaGO POS beror naturligtvis på de önskemål respektive behov som du har som företagare, men det molnbaserade iOS POS-systemet kostar bara 39 EUR per månad. Vilket gör att ExtendaGO till ett väldigt effektivt och kostnadseffektivt kassasystem.

Vår Slutsats

Efter att ha sett vad ExtendaGO POS har att erbjuda sina kunder kan man bara dra slutsatsen att detta är en bra lösning för företagare som letar efter en praktisk, pålitlig, och kostnadseffektiv lösning som kan hantera flera olika typer av affärsbehov. ExtendaGO rekommenderas särskilt för dig som söker efter ett kassasystem med rapporteringsfunktioner, lagerhanteringsfunktioner, och enkel menyskapande.

Även om det finns vissa brister i ExtendaGO POS, som exempelvis att det saknas funktioner för oerhört stora företag, är systemet utan tvivel en utmärkt produkt som hjälper företagare att hantera sin verksamhet. Dessa funktioner är även oerhört prisvärda och därför något att överväga i förhållande till dina affärsbehov.

Plaats een review

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ditt betyg:

Pris:

Tjänst:

Kvalitet:

Användarvänlighet:

Rating

9 Excellent!

Specifikationer

 • Lagerhantering
 • Silent touch skärm
 • Backoffice
 • Molntjänst

Fördelar

 • Kostnadseffektiv
 • Pålitlig
 • Anpassningsbar
 • Mångsidig
 • Modern
 • Lättanvänd

Nackdelar

 • Ej stöd för Android
 • Ej bra för storföretag

Bästa Kassasystemen